- LCN Pedique

LCN Pedique

U kunt voortaan onbezorgd, zelfbewust en elegant door het leven gaan dankzij Pedicure van Woerkom LekkerkerkLCN-Pedique. Hiermee worden fantastische resultaten geboekt bij het corrigeren van teennagels.

Door de ontwikkeling van moderne correctiematerialen kunnen nagelziekten nu definitief en succesvol behandeld worden. Uw teennagel kan weer gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd of gecorrigeerd worden, zodat u weer een mooie esthetisch, goed verzorgde teennagel heeft.

Deze één-fase gel die onder een UV-lamp uitgehard wordt, is elastisch en past zich aan aan de bewegingen van de nagel en voet tijdens het lopen. Daardoor wordt het niet als storend ervaren.

De gelnagel voelt heel natuurlijk aan en past perfect bij de natuurlijke nagel. Als er zich geen problemen voordoen, dan groet de gel met de gezonde nagel uit. Gemiddeld duur dit 10 tot 12 maanden. Om permanent een mooi resultaat te behouden, moet de gecorrigeerde nagel iedere 3 á 4 weken door uw pedicure worden bijgevuld. In de praktijd heb ik voorbeelden. Vraag hiernaar.