- Mijn specialiteiten

Mijn specialisaties

Als gediplomeerde pedicure – en lid van brancheorganisatie ProVoet – heb ik me na de basisopleiding verder verdiept in specialisaties en technieken. Zo ben ik nog meer allround geworden in het uitoefenen van mijn beroep. Daarom kan ik u ook de onderstaande gespecialiseerde behandelingen aanbieden:

Manicure

Een manicurebehandeling is gericht op de totale handverzorging waarbij vooral de nagels extra aandacht krijgen. De nagels worden mooi in model gevijld waarna een handbadje volgt met etherische olie. Nagelriemen worden met nagelriemolie behandeld en verzorgd.

De huid van de hand wordt gemasseerd met vochtregulerende handbalsem. Na de verzorging volgt naar keuze een afsluitende nagellak of nagelverharder.

Cosmetische Voetverzorging

Verwennerij is de Cosmetische Voetverzorging. Uw  voeten krijgen uiteraard een vakkundige pedicurebehandeling maar met de extra's van:

  • Een verwarmend voetenbad met zeezout
  • Paraffine pakking
  • Een afsluitende anti-stressvoetmassage

De behandeling duurt 60 minuten, herboren voeten zijn hiervan het resultaat!!!

Anti-stress voetmassage

Een heerlijke behandeling die ook tot doel heeft om de doorbloeding te verbeteren en om afvalstoffen te verwijderen. Een echte oppepper! De masage kan ook als aparte behandeling gegeven worden.

Diabetische voet

Mensen met diabetes kunnen complicaties hebben aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet’ kan ik professionele hulp en verzorging geven. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering gedekt. 

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het belangrijk om naar een pedicure te gaan die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik zorgen voor drukverlichting bij knobbels en goede adviezen geven over materialen en hulpmiddelen.

Beenharsen

Voor het verwijderen van (overmatige) beharing. Door de goede beheersing van de techniek is de behandeling nauwelijks pijnlijk. Het voordeel van het harsen is dat de haartjes ongeveer 4 – 6 weken weg blijven.